Hai, ik ben Nicole

Mijn interesse voor voeding komt voort uit mijn passie voor eten. Eten is het allerleukste wat je maar kan doen. Het is lekker, brengt voldoening en het is vooral gezellig om samen te doen. Ik vind het leuk om mensen te zien genieten van dingen die ik heb gemaakt. Koken en het mooi stylen van voeding is een grote hobby van mij.

Gezelligheid

Ik was een “gezelligheids-eter”. Nadat ik uit 2 broeken was gescheurd, was de maat voor mij letterlijk vol. Ik moest en zou afvallen. Wat moest ik aanpassen en waar moest ik beginnen? Door veel in te lezen en dingen uit te proberen verloor ik 14 kilo.  Mijn passie voor eten is nu nog groter. Het is een uitdaging om bestaande recepten om te turnen naar een gezond recept dat even lekker smaakt.

Door het eten van verse producten, krijgen we meer energie en draagt het bij aan de algehele gezondheid. Je voelt je fit en energiek!

Sport

Inmiddels ben ik ook een fanatieke sporter. Ik doe aan krachttraining, kickboksen en intervaltrainingen. Maar het is absoluut niet nodig om zoveel te sporten. Het beste zou zijn om het proces wel te gaan combineren met sport, maar die keuze is aan jou.

Kennis

Hoe kom ik aan mijn kennis? Ik werk inmiddels 13 jaar in de zorg als verpleegkundige. Zowel op een psychiatrische afdeling als in de thuiszorg. Ik ben medisch onderlegd en verplicht mijn medische kennis bij te spijkeren door elk jaar toetsen af te leggen. Denk hierbij aan medicatie, ziekten en handelingen. Ook heb ik de opleiding HBO toegepaste psychologie gevolgd maar deze na 2 jaar afgebroken om Sportpsychologie te gaan studeren.

Ik werk daarnaast als personal trainer en ik ben ook werkzaam als Voedingsconculent. Hiervoor heb ik een opleiding gevolgd en schrijf ik mij nog geregeld in voor aanvullende opleidingen om mijn kennis up to date te houden. Ik geef mijn klanten advies op maat en kijk naar hun doelen. Ik stel haalbare doelen op, samen met de klant die binnen hun bereik passen en geheel persoonlijk zijn. Iedereen is anders. Ieder lichaam, iedere wens en daarbij dus ook de doelen, wensen, huidige levensstijl, motivatie en valkuilen. Ik zie een uitdaging om jou je doelen te laten behalen en een trots en zelfverzekerd gevoel te geven..

BLOG

Hou ons blog in de gaten voor alle laatste trends en updates

volg GOFORHEALTHY

Home     wie ben ik     workshops     blog     contact

Pin It on Pinterest

Share This